Farmors opskrifter fra 1946

fredag den 18. september 2015

Kyllingsalat - med bacondrys


Som jeg fortalte her, var jeg "kommet til", at købe en stor kasse med mini croissantaer, så når jeg har mulighed for det, bliver de "fyret" af på gæster til forret. 

Kyllingsalat med bacondrys til 5 personer:
800 g stegt/kogt kyllingoverlår uden skind 
- skindet fryses/eller bruges med det samme til sprødt kyllingeskind
2 dele cremefraiche 18%
1 del mayonnaise
1-1½ rød snackpeber i fine tern
150-200 g sprødstegt bacontern, dryppet af for fedt, afkølet og kørt til "pulver" med mini-hakker eller blender
Croissanter og et stort bundt purløg

Skær kyllingkødet i mundrette stykker
Bland mayonnaise, cremefraiche og peber
Vend kødet i dressingen
Server med baconpulver på toppen og pynt med purløg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar