Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 8. marts 2014

Bacon-smør


Til bagte kartofler hører sig smør... hvis jeg ikke tager meget fejl. Hvidløgssmør og kryddersmør er godt... men bacon-smør er bare så meget bedre ;-D

En større videnskab er det ikke at lave... du tager en pakke smør og lader den ligge ved stuetemperatur, til den er blød nok til at arbejde med.

I mellemtiden steges 100-150g bacontern sprøde på en pande og lægges på fedtsugende papir. (Husk - køkkenrulle af genbrugspapir er "no go") Når baconen er helt kold smides den i en minihakker og pulveriseres. 

Rør smør og bacon godt sammen... tilsæt et par dråber citronsaft og smag til med salt. Man skulle måske ikke tro, den mangler... men i mit univers gør den :-D 

Stil på køl indtil servering :-D

4 kommentarer:

  1. Hej Pia

    Det lyder lækkert.
    Kh
    Hanne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Hanne

      Tro mig... det er lækkert, specielt når man er en bacon-gris som mig :-D

      - Pia

      Slet
  2. Mums det ser super lækkert ud....

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Louise.

      Tak for din kommentar :-D

      Og det smager forrygende.

      - Pia

      Slet