Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 19. september 2013

Gule hvidløgs-snegle


22 stk.

Dejen:
50g gær
3 dl lunkent vand
1 dl olie
100g fuldkorns-speltmel
500g hvedemel
2 tsk. salt
1 spsk. gurkemeje

Hvidløgs smør:
250g smør
3 fed presset hvidløg
1 bundt hakket purløg

Rør gæren ud i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser... hold evt. lidt af hvedemelet tilbage.

Lad dejen hæve en lille time, mens du forbereder hvidløgs-smørret.

Rul dejen ud... og fordel hvidløgs-smørret. Rul og skær sneglene i ens tykkelse. 

Læg sneglene på en bageplade og lad dem hæve yderligere 30 minutter (top evt. med revet ost), inden de sættes i en 200 grader varm ovn i 15-20 minutter. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar