Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 12. september 2013

Fyldte 8 ball squash


Der skal ikke herske tvivl... jeg er helt viiild med mine nuttede små runde 8 ball squash... selvom de i august/september måned giver i så stort overflod, at jeg må vride hjernen godt og grundigt, for de ikke skal ende som madspild. 

Fyldte squash til 2 personer:
2 stk. udhulede squash (gem fyldet)
500g hakket oksekød
2 finthakkede gulerødder
½ finthakket rød peber snack
3 fed finthakkede hvidløg
2 spsk. sød chili sauce
Er par gode håndfulde revet ost

Steg det hakkede oksekød på en varm pande til det er gennemstegt.
Tilsæt de hakkede grønsager + indmaden fra squashene som også er finthakket.
Lad blandingen stege 5 minutter, så squashen får smidt lidt af væden. 
Forvarm ovnen til 200 grader.
Afkøl fyldet en anelse og tilsæt så chili sauce og revet ost.
Smag fyldet til med salt og peber.
Fyld fyldet i squashene... med lidt ekstra ost på toppen. Note: Det ekstra ost vil jeg en anden gang først drysse over, når der mangler 10 minutter af bagetiden.
De fyldte squash og lågene bages i 45 minutter. Lågene skal ikke lægges på squashene før de serveres.

Selvfølgelig var der en del kødfyld i overskud. Det blev frosset ned i små portioner... og skal senere bruges på evt. en pizza.

Kan du ikke få fingerene i 8 ball squash, kan du selvfølgelig snildt bruge almindelige lange squash. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar