Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 13. juli 2013

Champignon med ost og bacon


Tre favorit ingredienser i en overskrift… så må mundvandet godt løbe frit… og det gør det her. Når kæresten og jeg griller, skal tilbehøret være nemt og i øjeblikket er det store grill champignons, der hitter.

Det eneste du skal gøre er: Rense champignonerne og knække stokken forsigtigt af… gem den og sæt den på champignonen ved servering. Skær evt. lidt af kanten af hovedet, så der kan komme mere fyld i J

I bunden af champignonen lægges et lille stykke ost… vælg nu en ordentlig en… f.eks. en skæreost der er ekstra lagret, i stedet for den udefinerbare revet ost, man kan købe, som bare slet ikke smager af noget som helst og har en utrolig dårlig smeltevne.

På osten lægges finthakket stegt bacon. Til slut… endnu et stykke ost.

Smid champignonerne og stokkene i en folieform. Sæt dem på grillen ved indirekte varme i ca. 20 minutter. Hæld væde fra en enkelt gang, hvis champignonerne væsker for meget.

Mums… det er næsten for lækkert. Stor i smagen, dejlig konsistens og pæn J

Hvad er dit favorit tilbehør til grillmad denne sommer??

Følg mig via Bloglovin' J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar