Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 31. januar 2013

Mad-budget januar 2013

Samlet indkøb for januar måned blev 1220,-
Vi har fået en del (specielt fisk) i fryseren + vi har brugt en stor del af depoterne J

Frugt, grønt… (131,-)
Champignon 12,-
Kartofler 20,-
Løg 9,-
Ærter 13,-
Snack peber 32,-
Cornichons 13,-
Hjerte salat 10,-
Kartoffelmos 12,-
Broccoli 10,-

Brød, mel gryn… (79,-)
Rugbrød 11,-
Toastbrød 30,-
Pandekager 7,-
Hvedemel 11,-
Müsli 20,-

Kød, fisk, fjerkræ, æg… (182,-)
Porchetta 63,-
Nakkekoteletter 29,-
Bacon 39,-
Hakket svinekød 18,-
Æg 23,-
Lakserester 10,-

Mejeriprodukter… (89,-)
Mælk 11,-
Fløde 25,-
Smør 9,-
Cremefraiche 18% 30,-
Yoghurt 14,-

Pålæg… (59,-)
Spegepølse 26,-
Paté 15,-
Leverpostej 10,-
Jagtpølse 8,-

Andet… (70,-)
Ketchup 6,-
Pasta 9,-
Whisky sauce 13,-
Eddike 5,-
Gær 2,-
Greve fedt 16,-
Skinketern 9,-
Tortilla 10,-

 + Bazar vest 240,-
 + Fiskebutikken Møllesten 370,-

Ingen kommentarer:

Send en kommentar