Farmors opskrifter fra 1946

mandag den 11. juni 2012

Citron-kylling på grill


Weekenden er forgået i kolonihaven  , hvor den selvfølgelig har stået på weber-mad J med den nye kyllingeholder…

Det går legende let. Kyllingen fyldte jeg med øko-citron og blegselleri, den indvendige beholder blev fyldt med øl og hvidløg… mens næbdyret blev krydret både indvendig og udvendig med salt og paprika. Stegte den ved indirekte varme til den havde en temperatur på omkring 85-88 grader… det gik pludselig hurtigt. 80 grader… når den også skal hvile (hvorved temperaturen stadig stiger) vil være mit bud på den perfekte kylling J Men… iiihhh guder den smagte godt J

En anden god gang, tror jeg, den skal have på alle tangenter med endnu mere citron.

1 kommentar:

  1. Ι'm really enjoying the design and layout of your website. It's a verу
    easy on the eyes which makes іt much more enјoуablе foг me to come here anԁ
    viѕit mоre often. Did you hіre οut a
    designer tο create your theme? Supеrb work!


    My web sitе :: click through the next web page

    SvarSlet