Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 3. maj 2012

Vildt-deller med kapers


I Rema havde de bud på hakket vildtsvinekød, hvilket jeg ikke før havde smagt… så en pakke røg i kurven J på den stod der en opskrift… som er identisk med denne opskrift ,på samme side, kan man i øvrigt læse en beskrivelse af kødet.

Min version af vildt-deller med kapers:

400g vildtsvinekød
1 hakket rødløg
2 fed pressede hvidløg
2 spsk. kapers
1 æg
2 spsk. mel
1 stort drys friskkværnet peber
1 tsk. salt
Og evt. en slat vand

Rør æg, løg og kapers sammen med kødet

Tilsæt mel, peber og salt

Farsen skal føles som frikadellefars… så tilsæt lidt vand, hvis den føles for sej

Sæt på køl i en ½ times tid… og steg derefter dellerne, til de er gennemstegte. 4-5 minutter på hver side

Jeg serverede vildt-dellerne med råsyltede rødløg , baconkartofler og salat.

Note: Dellerne blev vildt saftige… dog overdøvede kapersene fuldstændig alt anden smag L. De ville klart have været bedre af få ved siden af, som ekstra tilbehør… Helt sikkert… det er en ommer.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar