Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 4. februar 2012

Brændende kærlighed


Pulvermad og købedressing er virkelig redningen, når det ikke kan gå hurtigt nok. Selvfølgelig… smager hjemmelavet bedst, men det var en af de dage…

Jeg havde lidt stribet flæsk og et par skiver røget bacon. Begge dele blev skåret i tern og sprødstegt på en pande. De sidste par minutter, kom jeg hakkede løg ved.


Normalt ville man nok hælde fedtet over kartoffelmosen… men jeg kan simpelthen ikke tåle det i maven, så det bliver hældt fra i en skål, så man kan tage… til man skammer sig J

Kartoffelmosen… den fra Lidl blev tilsat et stort bundt hakket persille, en klat smør og groft salt. Så er et ellers bare at hælde kogende vand på, til mosen har den konsistens, man ønsker.


Vi spiser stort set grønsager eller salat til alt… og brændende kærlighed er ingen undtagelse.


Knasende lækkert romainesalat, tomater og hakket løg blev vendt med en anelse Classic Italian dressing … og så er det tid at skubbe i hovedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar