Farmors opskrifter fra 1946

fredag den 6. januar 2012

Aftensmad med kyllingerester


Beslutningen om at der skal tømmes ud i frysere, køleskab og køkkenskabe… er ok, men hvor er det hårdt, når man så lige skal forbi Føtex efter kattemad. Jeg kunne nemt have smidt mange ting i kurven… men nej… den står på rester og slatter J

I fryseren var der 3 kyllingebryster… uden at rødme… rester af tømmermænds mad (læs grillkylling m. fritter)

Der var en halv pose spinat (brugte dog kun halvdelen)

I køleskabet… en slat fløde, soltørrede tomater i olie.

Og det var hvad retten bestod af + selvfølgelig pasta… af den helt billige slags, jeg normalt bruger til Karry-kål m. oksekød

Kyllingebrysterne skæres i tern og hældes i et ildfast fad.


Ovenpå fordeles optøet spinat… den skal være våd.


Soltørrede tomater skåret i mindre strimler lægges på… brug gerne et par spsk. af olien.


I med en slat fløde… det skal ikke dække. Og krydr med friskkværnet peber, chiliflager og Himalaya-krystalsalt   


Fadet sættes i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter.


Så skal der bare koges pasta J

Det blev faktisk rigtig godt… og jeg fik ”aflivet” lidt rester og slatter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar