Farmors opskrifter fra 1946

onsdag den 21. december 2011

Cremet grønsagssuppe



Cremede supper… det er (også) lige mig og denne fyldige suppe er ingen undtagelse. Ganske enkelt helt uimodståelig…

Til 2 personer
100 g knoldselleri
150 g blomkål
150 g kartofler
5 dl vand
1½ grønsags bouillonterning
2 dl piskefløde
100 g grøn porretop
Salt og peber

Rengør knoldselleri, blomkål og kartofler og skær det småt
Hæld det i en gryde sammen med vand og bouillonterninger… kog i 30 minutter
Rengør imens det grønne af porren og snit den fint
Blend suppen, til den er jævn
Tilsæt fløde og fintsnittet porrer… kog op og smag til med salt
Tilsæt evt. kogt kylling i fine strimler eller top med sprødstegt bacon 
Server suppen med lækkert hjemmebagt brød


Ingen kommentarer:

Send en kommentar