Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 10. november 2011

Nerverne sidder udenpå

I weekend har jeg et stort arrangement.
70 personer skal fodres af.
Jeg står for menuen og beregning heraf.
Uddelegering af arbejdsopgaver og regnskab.
Selvom jeg ”kun” er en ufaglært kantinemedhjælper, er jeg sikker på, det nok skal gå… men derfor kan det nu godt give sved på panden J  
Menu
Forret:
Pikant gulerodssuppe m. brød
Hovedret:
Steg stegt som vildt
Kogte kartofler og sovs
Waldorfsalat
Rødbede tzatziki
Bønnesalat
Dessert:
Frisk frugt

Prisen for menuen er sølle 75,- så jeg har været i Føtex med dådyrøjne og ”tigge” mig til procenter på kødet. Det gik overraskende nemt J Mon oz Lidl vil slippe lidt for de øvrige indkøb? Det skal i alt fald prøves.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar