Farmors opskrifter fra 1946

onsdag den 9. november 2011

Makron-bomber

En lille lækkerbisken som er god til både kaffe og dessert. Du vælger selvfølgelig helt selv, hvilken farve du vil have indeni og udenpå. 

35 makroner
2 dl Piskefløde
75g mørk chokolade
200g hvid chokolade

Varm fløden op i en gryde og tilsæt mørk chokolade. Lad chokoladen smelte i fløden… og tag derefter gryden af blusset.

Lad flødechokoladen stå på køl i mindst 4 timer, allerbedst til dagen efter.

Pisk… men vær opmærksom på, det går meget hurtigere end alm. flødeskum.

Lav små toppe på makroner og sæt dem derefter på frost i 10 minutter.

Smelt hvid overtrækschokolade og dyp ”makronerne” heri.

Pynt evt. med mørk chokolade

Sæt makron-bomberne på frost og server direkte fra fryseren. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar