Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 22. oktober 2011

Nostalgisk kylling

Kylling fyldt med persille… og den bedste sovs, der findes. Jeg burde lave den oftere, den passer jo sig selv… og er så lækker.
Køb en lækker kvalitets kylling, men tjek den alligevel indeni, tit sidder der rester… og det er virkeligt ulækkert. Krydr den indvendig og udvendig med salt og friskkværnet peber… og fyld den så med alt den persille, den kan tage. Bind dyret på arme og ben J

Brun den på alle sider og hæld hønsebouillon på, så det når halvvejs op. Lad simre en time.

Tag kyllingen op og lad fonden koge lidt ind før den sies. Jævn fonden med maizena oprørt i fløde eller mælk. Smag til og tilsæt evt. kulør.

Sæt evt. kyllingen i ovnen i portionsstykker… og giv den 10 minutter på 250 grader, så bliver skindet lækkert. Server med kogte kartofler og agurkesalat… nam nam J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar